Vi bygger nya hus

Vi bygger ditt nya hus helt efter dina önskemål och hjälper dig med det du har behov av. För att komma fram till ditt behov går vi igenom med dig vilken entreprenadform och vad för upplägg som passar bäst för just ditt bygge. 

Om du vill bygga tryggt, smidigt och enkelt kan du välja generalentreprenad hela vägen fram till nyckelfärdigt hus där vi sköter allt. Du kanske har egen kunskap och tid att lägga och vill utföra en del av arbetet själv? Oavsett hur långt du vill att vi bygger och hur mycket av din egen tid du vill lägga så hittar vi ett upplägg som passar dig. 

Bygg nytt hus med generalentreprenad

Vi erbjuder dig generalentreprenad med koordinationsansvar. Det innebär att du kan vara trygg med en enda avtalspart för utförandet så ordnar vi övriga entreprenörer såsom kakelsättare, elektriker och rörläggare. Vi utför också delad entreprenad där vi gör en del av arbetat och där du sedan själv anlitar fler entreprenörer för att fixa resten. Oavsett vilken entreprenadform du väljer så har vi lång erfarenhet av båda och hjälper dig på vägen. Om du beskriver din plan för oss så kan vi komma med förslag på lämpligt upplägg som passar för ditt husbygge. 

Generalentreprenad och delad entreprenad är så kallade utförandeentreprenader. Det ingår alltså ingen projektering från oss i dessa entreprenadsformer men det står vanligtvis din husleverantör för när du köper ett nytt hus. Om du istället är intresserad av totalentreprenad där du skriver ett enda avtal med en hustillverkare kan vi varmt rekommendera Mariedalshus som är en nära sammarbetspartner som vi bygger återkommande för. Där kan du köpa ett nytt hus där allt ingår så i princip kan du gå igenom alla dina val, signera avtalet och bara invänta inflyttningsdagen.

Från stomresning till nyckelfärdigt hus

En vanlig missuppfattning är att generalentreprenad måste innebära att man bygger från början till slut. Vi kan absolut göra det och det är ett vanligt upplägg. Men som vi skrev om ovan så kan man även välja t.ex. bara stomresning, fram tills färdig utsida, färdig gips eller någon annan naturlig brytpunkt. Då utför vi det arbetet vi har avtalat med dig och sedan besiktas slutresultatet. Därefter tar du över bygget och fortsätter i egen regi eller anlitar andra entreprenörer. 

Vi kan hjälpa dig att välja vad som passar dig bäst vilket helt beror på din egen kunskap och hur mycket av din egen tid du vill lägga.

Hur lång tid tar det att bygga ett nytt hus?

För att få flyt i ett bygge där allt bara klaffar krävs det en väl inarbetat struktur. Under många år och efter åtskilliga byggen har vi tagit fram ett arbetssätt som funkar väldigt bra. Om du vill att vi bygger ändra fram till huset är helt färdigt så kan du räkna med att det tar mellan 20-25 veckor att bygga ditt nya hus. I den byggtiden finns det inbyggd luft för att kunna hantera oförutsägbara saker. Så som material som saknas i leveranser från andra leverantörer eller för att stötta andra entreprenörer så att tidsplanen hålls vilket är något vi inte tummar på.

Vi bygger ditt nya hus tryggt, smidigt och enkelt

Vi är ett stabilt företag som med flerårig erfarenhet samt massor av utförda projekt har den erfarenheten som krävs. Först och främst kan vi bygg och vet vad som krävs för att bygga ditt nya hus. Sedan lämnar vi heller inget åt slumpen utan vi räknar ut allt i förväg och lämnar fastpris till dig för din garanterade trygghet. Att bygga hus är en stor händelse i livet men det behöver inte innebära en massa jobb för dig som kund. Med generalentreprenad där vi avtalat hela vägen fram tills nyckelfärdigt hus kan du bara fokusera på hur du vill ha det så bygger vi det åt dig.  

Kontakta oss med din förfrågan